HomeHolland KroonSchagenGastenboekWie zijn wijContact
*
STERK IN DE KERN Sociaal Democratisch Collectief
Campagne 2011

Tsarina FM interview met Marinus Hovius

. Bekijk filmpje

Lijsttrekkersdebat Hollands Kroon met Henk van Gameren

 

Klaagmuur groot succes op Haloweenmarkt

Tijdens de zeer goed bezochte Haloweenmarkt in Hippolytushoef is de klaagmuur goed ontvangen door de bezoekers. Andere politieke partijen hebben het voorbeeld van het SDC gevolgd om ook acte de présence te geven op deze markt.
Naast goede gesprekken heeft dit goede informatie over Hippolytushoef en omgeving opgeleverd. Deze manier van campagne voeren past precies bij het Sociaal Democratisch Collectief.
Het SDC is een lokale partij die gaat voor alle kernen in de nieuwe gemeente. Door middel van dorpsraden of referenda moeten alle inwoners van Hollands Kroon de gelegenheid krijgen om hun mening of zorgen te kunnen uiten, zodat de volksvertegenwoordigers goed de mensen kunnen vertegenwoordigen.
Donderdag 3 november was het SDC te gast bij het hertenkamp in Breezand. Het SDC wil graag weten wat er speelt bij de mensen en dit bezoek draagt hier toe bij. Het doel van het SDC om voorzieningen in stand te willen houden geeft aan dat het SDC een hertenkamp met een belangrijke sociale functie een warm hart toedraagt.
Meer over dit hertenkamp kunt u vinden op de zeer informatieve site van het hertenkamp:
http://hertenkampbreezand.webs.com/
Daarnaast op 12 november was de klaagmuur en natuurlijk de leden van het SDC te vinden in Nieuwe Niedorp bij de politieke markt aldaar. Daar zullen de meeste politieke partijen voor de gemeenteraadsverkiezingen aanwezig zijn om zich van hun beste kant te laten zien.
SDC: Lokaal en sterk in de kern!

 


 

De partij die onder de naam Sociaal Democratisch Collectief aan de gemeenteraadsverkiezingen van 23 november 2011 zal mee doen, is een partij die dicht bij de inwoners van de nieuwe gemeente zal gaan staan.


design created by www.webhostdesign.nlCampagne 2011
Standpunten
Fotos
Veerburg
Hertenkamp Breezand
sociaaldemocratischcollectief@live.nl