HomeHolland KroonSchagenGastenboekWie zijn wijContact
*
STERK IN DE KERN Sociaal Democratisch Collectief
Holland Kroon
 
 
Nieuwe afspraken over het beheer en behoud van accommodaties in gemeente Hollands Kroon, waarbij leefbaarheid en zelfredzaamheid centraal staan.
  

http://www.facebook.com/<wbr>ZwembadDeVenneMoetBlijven

 
Zwembad De Venne leeft! en dat willen we graag zo houden. De gemeente Hollands Kroon is druk bezig met het vaststellen van het accommodatiebeleid. Wij willen op deze pagina laten zien dat Zwembad De Venne nodig is in onze leefomgeving. Doe je mee?
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Het SDC , Sociaal Democratisch Collectief op werk- bezoek bij het Hertenkamp Breezand. >Meer


 

De Klaagmuur een groot succes tijdens de bloemencorso in Winkel

Iedereen bedankt voor de grote belangstelling en reacties tijdens de markt in Winkel.

Zie ook de reacties op de

Dorpshuis Veerburg blijft open

Door Redacteur Schagen Gepubliceerd op 29 september 11, 22:22Laatst bijgewerkt op 30 september 11, 00:13 ANNA PAULOWNA - Veerburg in Anna Paulowna is gered. Een overduidelijke raadsmeerderheid sprak zich donderdagavond uit voor langdurige instandhouding van het dorpshuis.Het Polderse college zag meer toekomst in een nieuwe sportaccommodatie, maar het werd uiteindelijk negen tegen vier ten faveure van Veerburg.

Nog geen beslissing over accommodaties
Regio | 20 september 2011 | auteur:
Henk Cornelissen. Bron: Anna Paulowna Dichtbij. > Meer

13 sept. 2011 | 15:29

Kamer akkoord met Hollands Kroon.
.............................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

De Eerste Kamer heeft dinsdagmiddag ingestemd met de fusie van de vier gemeenten Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer tot de gemeente Hollands Kroon.
Hoewel de fracties van de SP en de PVV in de Eerste Kamer tegen stemden, is fusie nu een feit. De fusie van de vier gemeenten tot de gemeente Hollands Kroon gaat 1 januari in. bron RTV N-H

 

Afspelen

De kaartenactie van Theo Moras heeft uiteindelijk niet geholpen. Actievoerder en tegenstander van de fusie en Theo Moras toonde zich een waardig verliezer en roemde de vele medesympathisanten die niet hebben opgegeven en tot het einde zijn doorgegaan met actie voeren. Zij vinden dat de communicatie met inwoners met name van Niedorp danig tekort is geschoten. Ondanks dat de meeste inwoners van Niedorp totaal geen vertrouwen meer hadden in alle politieke geledingen zijn er evengoed nog 1361 ansichtkaarten en handtekeningen ingeleverd .

Toch heeft dit duidelijke signaal niet het gewenste resultaat opgeleverd en heeft het de commissieleden helaas niet genoeg weten te overtuigen. Wel stemden de SP,de PVV en de PvdD tegen en liet de helft van de PvdA bij de stemming verstek gaan zodat zij hier geen stem over hebben uitgebracht. Toch werd dit wetsvoorstel in meerderheid aangenomen en zal de Gemeente Hollands Kroon per 1-1-2012 definitief van start gaan en heeft deze beslissing alleen maar verliezers opgeleverd , de nipte meerderheid bij de verkiezingen heeft de vele tegenstanders uiteindelijk toch de das omgedaan.

Maar is toch zeker een compliment aan de vele tegenstanders van deze fusie die zich tot het eind zijn blijven verzetten , dit zegt meer als genoeg hoe deze ongewenste fusie tot stand is gekomen , daarvoor dank .

Theo Moras .

 

wilt u meer weten over de nieuwe gemeente

---------------Hollands Kroon klik hier

design created by www.webhostdesign.nl
Campagne 2011
Standpunten
Fotos
Veerburg
Hertenkamp Breezand
sociaaldemocratischcollectief@live.nl