HomeHolland KroonSchagenGastenboekWie zijn wijContact
*
STERK IN DE KERN Sociaal Democratisch Collectief
Wie zijn wij
 

Burgers in Actie, nu aangesloten bij het SDC.

Henk van Gameren

Bestuursvoorzitter van de huurdersvereniging Niedorp-Wieringerwaard.

 

Bestuursvoorzitter Huurderskoepel Schagen en Omstreken, Anna Paulowna,Harenkarspel, Niedorp, Schagen, Wieringermeer, Medemblik, Zijpe.

 

Lid geschillenadviescommissie Kop van Noord-Holland.
Werkzaam in de Verslavingszorg/reclassering.
Was lid van de gemeenteraad. Voelt zich bij het SDC op zijn plaats. Wil in de gemeenteraad graag iets betekenen voor de burgers. Is in hart en nieren sociaal-democraat.

 

 

 Marinus F.J. Hovius

Werkzaam als onderwijzer.
Zet zich in voor Stichting Zorgboerderij Wieringen met als doel om mensen die een beperking hebben actief bezig te laten zijn op een melkveehouderij. Voert al jaren actie. Regelmatig te vinden bij raadsvergaderingen en heeft ook ambities voor het raadswerk.

 

 Marry Borst


Is verpleegkundige en werkt als manager in de ouderenzorg en vanuit die hoedanigheid betrokken geraakt bij de lokale politiek. Is van mening dat er voorzichtig moet worden omgegaan met de marktwerking in de zorg en het menselijk aspect een belangrijke pijler moet zijn bij beleidsvorming. Heeft de cursus politieke basisvorming gevolgd en is bij verschillende acties betrokken geweest en nu bij de oprichting van Sociaal Democratisch Collectief. Zou willen dat de burger meer betrokken is dan wel wordt bij de politiek.

 

 Esther Meijer

Vrijwilliger bij de Voedselbank.
Geeft vrijwillige hulp bij schuld en budget beheer.
Ondersteund en sponsort projecten in Gambia- West Afrika.
Ervaring als bestuurslid waarvan enkele jaren voorzitter. Kandidaat voor de gemeenteraad Schagen 2010-2014. En kandidaat op de lijst voor Provinciale Staten N-H 2011-2015. Geschoold als scholingsbegeleider politiek basisvorming.

 

 Chiel de Ruiter

Is 11 maanden in het jaar vrijwilliger bij de voedselbank. In december is hij de enige echte kerstman. Was vrijwilliger bij Dorkas. Was voorzitter van humanitaire verenigingen. Is altijd betrokken geweest bij de acties en kan daar al zijn creativiteit in kwijt. Het belangrijkste voor hem is zich in te zetten voor de burgers en vooral te luisteren naar wat de burgers willen.

 

 Harry Klomp

Werkzaam geweest als timmerman parketteur enige ervaring in landbouw en bollenteelt. Voert al jaren actie en is op pad geweest voor de verspreiding van folders in de buitengebieden in de nieuw te vormen gemeente Hollands Kroon. Ook heeft hij scholingen gevolgd op het gebied van Politieke Basisvorming. En wilt zich vooral inzetten voor de burger.

 Maria de Ruiter

Beeldend Kunstenaar.
Voorzitter geweest van humanitaire verenigingen.
Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.
Was betrokken bij alle acties in Schagen en Provincie Noord-Holland . Wil zich blijven inzetten voor de burgers en vooral te luisteren naar wat de burgers willen. Dit wil zij bereiken door middel van meedenken, mee discussiëren en hand en spandiensten te verlenen.

 

 Rosa Klomp

Werkzaam geweest in de zorg. Heeft zitting gehad in de ondernemingsraad.
Voert al jaren actie en is altijd op pad geweest voor de verspreiding van folders in de buitengebieden in de nieuw te vormen gemeente Hollands Kroon.
Wil zich blijven inzetten voor de burger door middel van meedenken, mee discussiëren en hand en spandiensten verlenen.

 

 Marion Hemmers

Zet zich in als actie fotograaf.
Vrijwilliger bij de voedselbank.
Voert al jaren actie en is altijd op pad voor de verspreiding van folders voornamelijk tijdens verkiezingstijd. Ook heeft zij scholingen gevolgd op het gebied van Politieke Basisvorming.

 

 

 Angelika Balk

Is vrijwilliger in de zorg.
Zet zich in voor Stichting therapiehonden Sharai en voor de commissie hondenbeleid. Voert al jaren actie en wil zich blijven inzetten voor de burger door middel van meedenken, mee discussiëren en hand en spandiensten verlenen.

 

 

 Daphney Tak

Komt van het maritiem college en heeft ervaring als secretaris. Voerde actie met politiek actieve jongeren en wil graag meedenken en hand en span diensten verlenen. Haar droom is ooit terug te keren naar Afrika om daar ook een steentje bij te dragen.

 Sonja de Regt

Is werkzaam geweest in de zorg. Bied nu haar hulp aan bij de zorgboerderij in Niedorp 'de Paalberg'. wil zich inzetten voor het SDC doormiddel van meedenken en actievoeren.

 

Ook MEEDOEN word lid en ga naar 

 design created by www.webhostdesign.nl
sociaaldemocratischcollectief@live.nl